Cursussen

Meer weten over spagyriek?

U bent welkom op onze cursussen en seminars in Nederland. De basiscursussen worden gegeven door Erik Welten, apotheker. De seminars door Dr. Naidu Gopalsamy van Phylak Sachsen GmbH.

Ook zijn er in Nederland therapeuten, die je graag iets meer willen vertellen over spagyriek van Phylak. Zie hieronder punt 3 en 4.  


Erik Welten
Basiscursussen:
De basiscursussen worden gegeven door Erik Welten (apotheker). Ze zijn bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de spagyriek.

Tijdens de basiscursus wordt uitgelegd wat spagyriek is.  U krijgt een beknopte geschiedenis en een toelichting over de alchemistische bereidingswijze voorgelegd. U ontvangt uitleg over de helende en transformerende eigenschappen van de spagyrische essences en complexen voor lichaam, geest en ziel, die zijn gebaseerd op de integratie van kwaliteiten van homeopathie, fytotherapie, aromatherapie, bloesemremedies en celzouten. Verder ontvangt u een beknopte introductie in de wijze waarop het assortiment van spagyrische essences is opgebouwd en de verbinding met numerologie, de kracht van woorden en het periodiek systeem der elementen.

U krijgt een introductieboek met een sleutelwoordenlijst met daarin per essence een beschrijving van de fysieke en energetische eigenschappen. Daarnaast krijgt u ook het complexboek met daarin suggesties voor de toepassing van spagyriek bij fysieke klachten of voor energetische (mentaal, emotioneel, spiritueel) doeleinden. U kunt er ook voor kiezen om deze boeken eerder toegestuurd te krijgen. Dit kan tot een week van te voren. De verzendkosten van de literatuur is dan 5 8,25 (in Nederland).

Tevens wordt uitleg gegeven over de testdoos en over het therapeutische kaartsysteem dat beschikbaar is ter ondersteuning van het voorschrijven van spagyriek.  U krijgt uitleg over de wijze van dosering. Verder worden enkele aandachtspunten besproken die in acht moeten worden genomen om spagyriek veilig en effectief te kunnen toepassen.

Na afloop van de basiscursus heeft u een indruk gekregen van de aard van spagyriek en de mogelijkheden die deze holistische middelen bieden.
De kosten van een basiscursus (in Marum) zijn € 150,– incl. btw. Bij een Zoom-cursus krijgt u de boeken toegestuurd. De verzendkosten daarvan zijn dan € 8,25.

U kunt zich opgeven voor een basiscursus per email (info@despagyriekapotheek.nl) of per telefoon (0594-641165).

Voor data van basiscursussen en meer informatie klik hier.

——————————————————————————————————————————

2. SEMINARS:
over de fysieke en energetische werking van spagyriek o.l.v. Dr Naidu Gopalsamy.

Dr Naidu Gopalsamy is de oprichter en directeur van de firma Phylak Sachsen GmbH te Duitsland, waar de spagyriek volgens de methode van dokter Zimpel geproduceerd wordt. De seminars van Dr. Naidu zijn in eerste instantie bedoeld voor artsen en therapeuten die werken met spagyrische middelen. Andere geïnteresseerden zijn echter ook welkom. De bevlogen Dr Naidu spreekt een makkelijk te volgen Duits. Zijn uiterst leerzame lezingen en fenomenale inzichten in gezondheidsproblematiek vormen een waardevolle inspiratiebron voor therapeuten, artsen en andere genezers. 

Voor de data van de seminars klik hier

——————————————————————————————————————————

Andere therapeuten vanuit hun ervaringspraktijk:

3. OPLEIDING ALCHEMISTISCHE SPAGYRIEK PLANTGENEESKUNDE (HBO-geaccrediteerd)

Deze opleiding is bedoeld voor:

•   Mensen die serieus aan de slag willen met de spagyriek of hier al mee bezig zijn. Dit kan beroepsmatig zijn of omdat je serieus interesse hebt.
•   Of wanneer je nog geen enkele ervaring hebt maar wel de interesse hebt in de werking van de spagyriek.
•   Of wanneer je na het volgen van de basiscursus meer wil weten over de werking van de spagyriek.
•   Of wanneer je als therapeut of voorschrijver gedegen wilt leren voorschrijven.

Na het volgen van deze (hbo) geaccrediteerde opleiding ben je volledig in staat om de spagyriek voor te schrijven en ken je alle ins en outs omtrent de spagyrische middelen, heb je kennis van de alchemistische principes en ben je waarschijnlijk net zo enthousiast geworden als de meeste gebruikers en voorschrijvers en weet je ook écht waar je het over hebt.

Voor meer informatie over de opleiding klik hier.

De opleiding wordt gegeven door:


Ronald Nieuwenhuizen4. Ronald Nieuwenhuizen
Novemberstraat 50

1335 GC Almere Buiten
info@ronaldnieuwenhuizen.nl
www.ronaldnieuwenhuizen.nl
Opleiding Spagyriek

Zie ook  de  ”opleiding spagyriek” van Ronald Nieuwenhuizen.

 

Wilma Meuwissen4. Wilma Meuwissen therapeut te Pey-Echt (Limburg) :
(Bioresonantie en energetisch therapeute)
Hoogveldsweg 10
6102 CB   Pey- Echt
Tel:  0475 – 214441
praktijk@pantarei-chi.nl
www.pantarei-chi.nl