Home / Zoom-Webinar dr. Naidu Gopalsamy, 12-06-21

Zoom-Webinar dr. Naidu Gopalsamy, 12-06-21

ZOOM-WEBINAR 2021
Over de fysieke en energetische werking van spagyriek o.l.v. dr. Naidu Gopalsamy.

Dr. Naidu Gopalsamy is de oprichter en directeur van de firma Phylak Sachsen GmbH te Duitsland, waar de spagyriek volgens de methode van dokter Zimpel geproduceerd wordt. De seminars van dr. Naidu zijn in eerste instantie bedoeld voor artsen en therapeuten die werken met spagyrische middelen. Andere geïnteresseerden zijn echter ook welkom. De bevlogen dr. Naidu spreekt een makkelijk te volgen Duits. Zijn uiterst leerzame lezingen en fenomenale inzichten in gezondheidsproblematiek vormen een waardevolle inspiratiebron voor therapeuten, artsen en andere genezers. 

WANNEER?:  Zaterdag 12 juni 2021

Over de inhoud van zaterdag 12 juni:

Besproken worden de fysieke en energetische eigenschappen van de nieuwe essences 109. Veratrum album en 110. Abies alba.

Een aantal thema’s:

Over de inhoud:
• We bestuderen de fysische en energetische eigenschappen van de nieuwste essences Veratrum album 109 (witte nieswortel) en Abies alba 110 (gewone zilverspar). Deze twee ‘witte’ planten zijn als contrapunt voor de “zwarte” planten (Hyoscyamus niger, Nigella sativa, Brassica nigra) → ‘Wit licht aan het einde van de tunnel → ‘Huidige omwentelingen op aarde, het begin van een nieuw tijdperk’.
•,De dag erna’. De planten als metgezellen in tijden van economische en existentiële crisis; Omgaan met reorganisatie en herstructurering
• Energetische begeleiding van vaccinaties – vooral op lange termijn – bescherming van het eigen energetisch DNA; Relatie met de voorspelling van Rudolf Steiner over mogelijke vaccinaties en hun effecten op de onthechting van de ziel en de geest van het menselijk lichaam. Slaapstoornissen, verschillende psychologische aspecten.
• Mutatie en dubbele mutaties van virussen en bacteriën.
• Boodschap uit het sprookje ‘Die Bremer Stadsmuzikanten’, de verbinding met het al besproken sprookje ‘Repelsteeltje’: uitleg van verschillende aspecten die door het sprookje worden gesymboliseerd.
• Feedback op de aurasprays 01 tot 09.

Praktische informatie: Dit webinar kan thuis online gevolgd worden via ZOOM, dat te bekijken is via laptop – tablet, PC of smartphone. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Het webinar is nog gedurende 4 weken terug te zien. Inschrijven kan tot en met uiterlijk maandag 7 juni 2021! We mailen u dan de nota. Later volgt inlogcode via de email. Wij raden u aan om de meest recente versie van ZOOM te gebruiken (raadpleeg hiervoor www.zoom.us/download)

Taal: Engels (dus niet in het Duits, zoals normaalgesproken in Driebergen het geval is)

Tijdsduur: 09.30 – 16.30 uur (inloop vanaf 9.00 uur mogelijk)

Kosten: € 100,- p.p.

Opgave: U kunt zich opgeven voor een seminar van dr. Naidu per email info@despagyriekapotheek.nl, per telefoon (0594-641165)

Afmelden: Kan tot 7 juni 2021

Het seminar wordt gegeven in het Engels.

    

Infromatie Spagyriek