Home / Seminar dr. Naidu Gopalsamy, Driebergen (31-10-2020)

Seminar dr. Naidu Gopalsamy, Driebergen (31-10-2020)

SEMINAR 2020
Over de fysieke en energetische werking van spagyriek o.l.v. dr. Naidu Gopalsamy.

Dr. Naidu Gopalsamy is de oprichter en directeur van de firma Phylak Sachsen GmbH te Duitsland, waar de spagyriek volgens de methode van dokter Zimpel geproduceerd wordt. De seminars van dr. Naidu zijn in eerste instantie bedoeld voor artsen en therapeuten die werken met spagyrische middelen. Andere geïnteresseerden zijn echter ook welkom. De bevlogen dr. Naidu spreekt een makkelijk te volgen Duits. Zijn uiterst leerzame lezingen en fenomenale inzichten in gezondheidsproblematiek vormen een waardevolle inspiratiebron voor therapeuten, artsen en andere genezers. 

WANNEER?:  Zaterdag 31 oktober 2020

Over de inhoud van zaterdag 31 oktober:

Besproken worden de fysieke en energetische eigenschappen van de nieuwe essences Brassica nigra  (zwarte mosterd) en Sinapis alba (witte mosterd).

Een aantal thema’s:

  • Behandeld worden de fysieke en energetische eigenschappen van de nieuwe essences Brassica nigra (107) en Sinapis alba (108)
  • Enkele thema’s: Spijsverterings-, ademhalings- en immuunziekten, beschavingsziekten vanuit een epi genetisch perspectief.
  • Specifieke energetische thema’s: Nieuwe relatie tussen lichaam, ziel en geest, geïllustreerd door het Repelsteeltje-verhaal.  Het Yin en het Yang in het pad van Tao.

Locatie seminar:
Hotel Bergse Bossen
Traaij 299
3971 GM  Driebergen
www.bergsebossen.nl

Tijdsduur: 09.30 – 16.30 uur (inloop vanaf 9.00 uur mogelijk)

Kosten: € 110,- p.p. (indien u de seminarliteratuur uitgave juni 2020 reeds in uw bezit heeft en zelf meeneemt) of  € 145,- p.p. (u krijgt de seminarliteratuur (= het seminarboek, complexboek en sleutelwoordenlijst uitgave 2020) dan op het seminar uitgereikt).

Geef uiterlijk 24 oktober aan ons door of u speciale dieetwensen (bijv. glutenvrij) heeft. Over dieetwensen gaat De Spagyriek Apotheek in overleg met De Bergse Bossen. Zie hiervoor het aanmeldingsformulier.

Opgave: U kunt zich opgeven voor een seminar van dr. Naidu per email info@despagyriekapotheek.nl, per telefoon (0594-641165) of via internet klik hier 

Afmelden: Kan tot uiterlijk tot 24 oktober anders worden de kosten doorberekend.

Het seminar wordt gegeven in het Duits.

    

Infromatie Spagyriek