Home / Zoom-Webinar dr. Naidu Gopalsamy, 04-12-21

Zoom-Webinar dr. Naidu Gopalsamy, 04-12-21

ZOOM-WEBINAR 2021
Over de fysieke en energetische werking van spagyriek o.l.v. dr. Naidu Gopalsamy.

Dr. Naidu Gopalsamy is de oprichter en directeur van de firma Phylak Sachsen GmbH te Duitsland, waar de spagyriek volgens de methode van dokter Zimpel geproduceerd wordt. De seminars van dr. Naidu zijn in eerste instantie bedoeld voor artsen en therapeuten die werken met spagyrische middelen. Andere geïnteresseerden zijn echter ook welkom. De bevlogen dr. Naidu spreekt een makkelijk te volgen Duits. Zijn uiterst leerzame lezingen en fenomenale inzichten in gezondheidsproblematiek vormen een waardevolle inspiratiebron voor therapeuten, artsen en andere genezers. 

WANNEER?:  Zaterdag 4 december 2021

Over de inhoud van zaterdag 4 december:

Besproken worden de fysieke en energetische eigenschappen van de nieuwe essences 109. Veratrum album en 110. Abies alba.

Een aantal andere thema’s: volgen nog.

Over de inhoud:
•Dit wordt t.z.t nog doorgegeven.

Praktische informatie: Dit webinar kan thuis online gevolgd worden via ZOOM, dat te bekijken is via laptop – tablet, PC of smartphone. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Het webinar is nog gedurende 4 weken terug te zien. Inschrijven kan tot en met uiterlijk maandag 4  oktober 2021! We mailen u dan de nota. Later volgt inlogcode via de email. Wij raden u aan om de meest recente versie van ZOOM te gebruiken (raadpleeg hiervoor www.zoom.us/download)

Taal: Engels (dus niet in het Duits, zoals normaalgesproken in Driebergen het geval is)

Tijdsduur: 09.30 – 16.30 uur (inloop vanaf 9.00 uur mogelijk)

Kosten: € 100,- p.p.

Opgave: U kunt zich opgeven voor een seminar van dr. Naidu per email info@despagyriekapotheek.nl, per telefoon (0594-641165)

Afmelden: Kan tot 29 november 2021

Het seminar wordt gegeven in het Engels.

    

Infromatie Spagyriek