Zoom-Webinars dr. Naidu Gopalsamy (10-06-2023 en/of 28-10-2023)

ZOOM-WEBINARS 2023: op zaterdag 10 juni én/of zaterdag 28 oktober.

Over de fysieke en energetische werking van spagyriek o.l.v. dr. Naidu Gopalsamy.

Dr. Naidu Gopalsamy is de oprichter en directeur van de firma Phylak Sachsen GmbH te Duitsland, waar de spagyriek volgens de methode van dokter Zimpel geproduceerd wordt. De webinars van dr. Naidu zijn in eerste instantie bedoeld voor artsen en therapeuten die werken met spagyrische middelen. Andere geïnteresseerden zijn echter ook welkom. De bevlogen dr. Naidu spreekt een makkelijk te volgen Engels. Zijn uiterst leerzame lezingen en fenomenale inzichten in gezondheidsproblematiek vormen een waardevolle inspiratiebron voor therapeuten, artsen en andere genezers.  Het eerste webinar zal zijn op:

Zaterdag 10 juni 2023
Voorstelling van de nieuwe essences:
nr 113: Salix (alba) (witte wilg) én nr. 114 Hedera Helix (klimop)

 • Enkele thema’s die aan bod komen tijdens het webinar
  • We bestuderen de fysische en energetische eigenschappen van de twee planten Salix en Hedera helix – als stimulans voor de geest, inspiratie en vindingrijkheid (Hedera) of zekerheid en houvast (Salix)
  • De boodschap van Osiris, de uit de Egyptische mythologie bekende dodengod (ook wel de heer van het Westen genoemd) en zijn vrouw Isis in verband met het ontwaken van het bewustzijn: ontcijferen van verschillende boodschappen die achter de symbolen van het oude Egypte schuilgaan (hiërogliefen) – welke boodschappen voor de toekomst kunnen we hieruit halen?
  • Energetische ondersteuning bij depressieve stemmingen (uit een diep gat komen)
  • Presentatie van de nieuwe opleidingsdocumenten 2023
  • Hoest, bronchiale aandoeningen, ontsteking van de neusbijholten
  • Hormonale mogelijkheden in het gebied van de schildklier (bv. Hashimoto), hypothyroïdie of hyperthyroïdie
  • Water – Aarde – Lucht – Presentatie van de verbanden met de elementaire componenten (SOP) aan de hand van geselecteerde voorbeelden, bv. waterupgrade
  • Chronische pijnaandoeningen (salicylzuur)
  • Jicht/reuma/reuma, koorts, hemostase
  • Cellulitis, tonic, levenselixer

   

Praktische informatie: Webinars kunnen thuis online gevolgd worden via ZOOM, dat te bekijken is via laptop – tablet, PC of smartphone.
Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Kan je er niet bij zijn die dag? Geen probleem, want het webinar is nog gedurende 8 weken terug te zien.
We mailen u dan de nota. Later volgt inlogcode via de email. Wij raden u aan om de meest recente versie van ZOOM te gebruiken (raadpleeg hiervoor www.zoom.us/download)

Datum: zaterdag 10-06-2023

Tijdsduur: 09.30 – 16.30 uur (het is vanaf 9.00 uur mogelijk om de ZOOM-wachtkamer te betreden.)

Kosten:  € 111,- p.p. (incl. btw).  Je ontvangt van tevoren een powerpoint presentatie. Daardoor is dit webinar goed te volgen.

Aanmelden: via info@despagyriekapotheek.nl (of bel met 0594-64 11 65). Vermeld hierbij duidelijk je naam én adres gegevens.
Taal: 
Engels

Afmelden: Tot uiterlijk 1 week van tevoren anders worden de kosten doorberekend.