Home / Seminars dr. Naidu Gopalsamy, Driebergen (13-06-2020 en 31-10-2020)

Seminars dr. Naidu Gopalsamy, Driebergen (13-06-2020 en 31-10-2020)

SEMINAR 2020
Over de fysieke en energetische werking van spagyriek o.l.v. dr. Naidu Gopalsamy.

Dr. Naidu Gopalsamy is de oprichter en directeur van de firma Phylak Sachsen GmbH te Duitsland, waar de spagyriek volgens de methode van dokter Zimpel geproduceerd wordt. De seminars van dr. Naidu zijn in eerste instantie bedoeld voor artsen en therapeuten die werken met spagyrische middelen. Andere geïnteresseerden zijn echter ook welkom. De bevlogen dr. Naidu spreekt een makkelijk te volgen Duits. Zijn uiterst leerzame lezingen en fenomenale inzichten in gezondheidsproblematiek vormen een waardevolle inspiratiebron voor therapeuten, artsen en andere genezers. 

WANNEER?: Zaterdag 13 juni 2020 en/of zaterdag 31 oktober 2020 (beide seminars zijn afzonderlijk van elkaar te volgen)

Over de inhoud van zaterdag 13 juni:

Besproken worden de fysieke en energetische eigenschappen van de nieuwe essences Brassica nigra  (zwarte mosterd) en Sinapis alba (witte mosterd). Introductie van het nieuwe complexboek, het seminarboek en de herziene sleutelwoordenlijst 2020.

Een aantal thema’s:

  • Behandeld worden de fysieke en energetische eigenschappen van de nieuwe essences Brassica nigra (107) en Sinapis alba (108)
  • Enkele thema’s: Spijsverterings-, ademhalings- en immuunziekten, beschavingsziekten vanuit een epi genetisch perspectief.
  • Specifieke energetische thema’s: Nieuwe relatie tussen lichaam, ziel en geest, geïllustreerd door het Repelsteeltje-verhaal.  Het Yin en het Yang in het pad van Tao.

Locatie seminar:
Hotel Bergse Bossen
Traaij 299
3971 GM  Driebergen
www.bergsebossen.nl

Tijdsduur: 09.30 – 16.30 uur (inloop vanaf 9.00 uur mogelijk)

Kosten: €  € 145,- p.p. (incl. btw)  (Inclusief de boeken: sleutelwoordenlijst/complexsamenstellingen/seminarboek uitgave 2020. Zij  worden dan uitgereikt op het seminar)

Geef uiterlijk 6 juni aan ons door of u speciale dieetwensen (bijv. glutenvrij) heeft. Over dieetwensen gaat De Spagyriek Apotheek in overleg met De Bergse Bossen. Zie hiervoor het aanmeldingsformulier.

Opgave: U kunt zich opgeven voor een seminar van dr. Naidu per email info@despagyriekapotheek.nl, per telefoon (0594-641165) of via internet klik hier 

Afmelden: Kan tot uiterlijk tot 6 juni anders worden de kosten doorberekend.

Het seminar wordt gegeven in het Duits.

    

Infromatie Spagyriek