Home / Zoom-Webinar dr. Naidu Gopalsamy, zat. 29-10-22

Zoom-Webinar dr. Naidu Gopalsamy, zat. 29-10-22

ZOOM-WEBINARS 2022
Over de fysieke en energetische werking van spagyriek o.l.v. dr. Naidu Gopalsamy.

Dr. Naidu Gopalsamy is de oprichter en directeur van de firma Phylak Sachsen GmbH te Duitsland, waar de spagyriek volgens de methode van dokter Zimpel geproduceerd wordt. De webinars van dr. Naidu zijn in eerste instantie bedoeld voor artsen en therapeuten die werken met spagyrische middelen. Andere geïnteresseerden zijn echter ook welkom. De bevlogen dr. Naidu spreekt een makkelijk te volgen Engels. Zijn uiterst leerzame lezingen en fenomenale inzichten in gezondheidsproblematiek vormen een waardevolle inspiratiebron voor therapeuten, artsen en andere genezers. 

Zaterdag 29 oktober 2022 van 9.30 tot 16.30 uur.

Voorstelling van de nieuwe essences:
Pulmonaria officinalis & Eucalyptus globulus – deel 2

  • Nadere bespreking van de twee nieuwe planten Pulmonaria officinalis & Eucalyptus globulus. Interpretatie van verschillende fysieke en energetische eigenschappen met behulp van afbeeldingen. Presentatie van de signatuur van de webinarplanten.
  • Presentatie van klinische casussen, suggesties voor nieuwe complexen en actuele feedback, bv. over herfst-/winterinfecties en de laatste informatie over de rol van de immuunstimulans onder de huidige omstandigheden
  • Feedback/review van ons basisevent van het actuele jaarthema
  • Actuele onderwerpen zoals wat doet ons naar lucht happen, zorgen over je levensonderhoud, angst voor de toekomst en gezondheidsproblemen …
  • Landbouwfeedback van het lopende jaar
  • Presentatie van nieuwe spirituele complexsuggesties en bespreking van de spirituele betekenis ook met betrekking tot de jaarwisseling 2022/2023
  • Bespreking van het onderwerp: tekorten aan voedingsstoffen en voedselintoleranties

Het webinar zelf wordt beschouwd als een vervolgevenement voor alle geïnteresseerden die deel 1 over Pulmonaria officinalis & Eucalyptus globulus al hebben gevolgd. Maar, je bent ook welkom als je het eerste webinar niet hebt gevolgd.

Praktische informatie:
Webinars kunnen thuis online gevolgd worden via ZOOM, dat te bekijken is via laptop – tablet, PC of smartphone.
Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Kan je er niet bij zijn die dag? Geen probleem, want het webinar is nog gedurende 4 weken terug te zien.
We mailen u dan de nota. Later volgt inlogcode via de email. Wij raden u aan om de meest recente versie van ZOOM te gebruiken (raadpleeg hiervoor www.zoom.us/download)

Taal: Engels (dus niet in het Duits, zoals normaalgesproken in Driebergen het geval is)

Tijdsduur: 09.30 – 16.30 uur (het is vanaf 9.00 uur mogelijk om de ZOOM-wachtkamer te betreden.)

Kosten: € 100,- per webinar.  Je ontvangt van tevoren een powerpoint presentatie. Daardoor is dit webinar goed te volgen.

Aanmelden: via info@despagyriekapotheek.nl (of bel 0594-64 11 65). Vermeld hierbij duidelijk je naam én adres gegevens, én de datum van het webinar van Naidu Gopalsamy waarvoor je je aanmeldt!

Afmelden: Tot uiterlijk 2 weken van tevoren anders worden de kosten doorberekend.

Infromatie Spagyriek