Opleiding Spagyriek

Spagyriek Opleiding (één-jarig) door Ronald Nieuwenhuizen

Waarom een opleiding

Vanaf het begin dat ik in aanraking kwam met de spagyriek, zo ongeveer tien jaar geleden, heeft het mij geen moment meer losgelaten. Deze prachtige middelen hebben alles in zich om tot heling en transformatie te komen.

Jaren heb ik mij in de spagyriek verdiept en als voorschrijver van de spagyriek ben ik deelgenoot geweest van de vele positieve ervaringen van mijn cliënten.

Een aantal jaren geleden begon bij mij het gevoel te ontstaan dat ik al deze opgedane kennis wilde delen via een opleiding, te meer ook omdat er nog geen op zichzelf staande spagyriek opleiding bestaat en het op dit moment soms puzzelen is voor (nieuwe) voorschrijvers om de spagyriek en de toepassingen (volledig) te kunnen begrijpen. En een volgende reden is dat de spagyriek ook een opleiding verdient, steeds meer therapeuten hebben namelijk belangstelling voor de spagyriek.

Ik ben er in geslaagd een opleiding te schrijven welke de spagyriek volledig tot zijn recht laat komen en welke alle facetten in zich heeft en welke je binnen het jaar hebt afgerond!

Na het volgen van de opleiding ben je volledig zelf in staat om de spagyriek voor te schrijven en ken je alle ins en outs omtrent de spagyrische middelen, heb je kennis van de alchemistische principes en ben je waarschijnlijk net zo enthousiast geworden als de meeste gebruikers en voorschrijvers en weet je ook écht waar je het over hebt.

De eenjarige Spagyriek Opleiding zal door mijzelf (Ronald Nieuwenhuizen)  worden gegeven in mijn eigen praktijk én op uitnodiging op locatie onder andere bij De Spagyriek Apotheek.

Meer informatie over de Spagyriek Opleiding vind je hier.

Ronald Nieuwenhuizen
Praktijk voor Spirituele Groei en Natuurlijke Geneeswijzen
Almere

www.ronaldnieuwenhuizen.nl

www.spagyrieknederland.nl

error: Documenten zijn beschermd !!