zondag, 15 juli 2018
Home / Verdiepingsdag Spagyriek, Soesterberg (21-04-2018)

Verdiepingsdag Spagyriek, Soesterberg (21-04-2018)

VERDIEPINGSDAGSPAGYRIEK:
BASISCOMPLEXEN VOOR GEZONDHEID EN VITALITEIT
ZATERDAG 21 APRIL 2018 DOOR ERIK WELTEN

In de spagyriek maken we gebruik van een complexboek waarin zeer veel opties vermeld staan. Hoe maak je daar een keuze in? Soms is het moeilijk om in het boek de hoofdzaken van de bijzaken te kunnen onderscheiden. Zeker als je nog niet zoveel ervaring hebt in de spagyriek.

Het kan zijn dat er bij jou vragen leven zoals: Wat zijn nu de basiscomplexen? Welke samenstellingen bieden mij een stevige grondslag waarmee ik uit de voeten kan en waarop ik kan voortborduren?

Hier willen we vraag nader op ingaan. Daarom organiseert De Spagyriek Apotheek op zaterdag 21 april 2018 een verdiepingsdag met als thema ‘Basiscomplexen voor gezondheid en vitaliteit’. Tijdens deze dag zal Erik ongeveer 20 – 25 spagyrische complexen bespreken die tezamen een stevige basis vormen om ondersteuning te bieden voor gezondheid en vitaliteit. De meeste hiervan staan vermeld in het complexboek, of zijn daarop gebaseerd.

Enkele complexen waarop dieper zal worden ingegaan:

  • YOHIMBE – YOHIMBE
  • DARMFLORACOMPLEX
  • VVVPOM
  • EINDCOMPLEXEN (RCTH.01, HA02 en BV03, welke 79 Photinia Fraseri bevatten)
  • BASISCOMPLEX DEGENERATIEVE ZIEKTEN
  • ENERGETISCHE REGULERING VAN HET ENDOCRIENE SYSYEEM

Op deze manier hopen we je wat meer wegwijs te maken in de wereld van de spagyriek. Wij willen jou bij deze graag uitnodigen voor deze dag. Hieronder vind je wat praktische informatie.

Praktische informatie:
Datum:
 Zaterdag 21 april 2018
Locatie: Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, Amersfoortsestraatweg 20, 3769 AS Soesterberg. Zie ook www.kontaktderkontinenten.nl
Tijd: Van 9.30 uur tot 17.00 uur. Ontvangst vanaf 9.00 uur.
Kosten: € 95,- p.p. inclusief lunch, koffie, thee en water.

Je wordt verzocht om eventuele dieetwensen aan ons door te geven. Wij geven dit vervolgens aan het Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten door.

Aantal deelnemers: Maximaal 40
Voor wie: Iedereen die ooit de basiscursus spagyriek en/of een seminar van Phylak Sachsen (Naidu Gopalsamy) heeft gevolgd en/of de literatuur in zijn bezit heeft.
Meenemen: Wij verzoeken u om uw eigen literatuur mee te nemen (complexboek plus introductieboek en/of seminarboek) en schrijfmateriaal.

Aanmelden: Graag voor 19 april:  Stuur dan een e-mail naar info@despagyriekapotheek.nl, of bel met 0594-641165.

 

Infromatie Spagyriek