Home / Seminar dr. Naidu Gopalsamy, Driebergen (26-10-2019)

Seminar dr. Naidu Gopalsamy, Driebergen (26-10-2019)

SEMINAR 2019:
Over de fysieke en energetische werking van spagyriek o.l.v. dr. Naidu Gopalsamy.

Dr. Naidu Gopalsamy is de oprichter en directeur van de firma Phylak Sachsen GmbH te Duitsland, waar de spagyriek volgens de methode van dokter Zimpel geproduceerd wordt. De seminars van dr. Naidu zijn in eerste instantie bedoeld voor artsen en therapeuten die werken met spagyrische middelen. Andere geïnteresseerden zijn echter ook welkom. De bevlogen dr. Naidu spreekt een makkelijk te volgen Duits. Zijn uiterst leerzame lezingen en fenomenale inzichten in gezondheidsproblematiek vormen een waardevolle inspiratiebron voor therapeuten, artsen en andere genezers. 

WANNEER?: Zaterdag zaterdag 26 oktober 2019.

Over de inhoud:
De fysieke en energetische eigenschappen van de nieuwe essences Hyoscyamus niger (bilzekruid) en Nigella sativa (zwarte komijn).

Een aantal thema’s:

  • Behandeld worden de fysieke en energetische eigenschappen van de nieuwe essences Hyoscyamus niger (105) en Nigella sativa (106)
    106. Nigella sativa
    106. Nigella sativa
  • Moderne ziektes, nieuwe benaderingen ter ondersteuning van het immuunsysteem, immunomodulatie en immunoregulatie. Begeleiding van ernstige ziekten, auto-immuunziekten, neurodegeneratieve ziekten en ziekten van het zenuwstelsel, kanker.
  • Enkele specifieke energetische thema’s: loskomen uit onwetendheid en angsten waarin oude patronen ons vast hebben gehouden en obscurantisme (= doelbewust streven om andere mensen in onwetendheid te houden en zelfstandig denken te verhinderen). Het openen en verlichten van ons geweten, om ons functioneren beter te begrijpen. Op alle fronten actief zijn in onze eigen transformatie.
105. Hyoscamus niger
105. Hyoscamus niger

Locatie seminar:
Hotel Bergse Bossen
Traaij 299
3971 GM  Driebergen
www.bergsebossen.nl

Tijdsduur: 09.30 – 16.30 uur (inloop vanaf 9.00 uur mogelijk)

Kosten: € 106,- per persoon (= incl. btw) zonder de boeken óf  € 140,- p.p. (incl. btw) indien u de boeken uitgave 2019 (sleutelwoordenlijst/complexsamenstellingen/seminarboek) nog niet in uw bezit heeft. Deze boeken worden dan uitgereikt op het seminar.

Geef uiterlijk 19 oktober aan ons door of u speciale dieetwensen (bijv. glutenvrij) heeft. Over dieetwensen gaat De Spagyriek Apotheek in overleg met De Bergse Bossen. Zie hiervoor het aanmeldingsformulier.

Opgave: U kunt zich opgeven voor een seminar van dr. Naidu per email info@despagyriekapotheek.nl, per telefoon (0594-641165) of klik op dit opgaveformulier 

Afmelden: Kan tot uiterlijk 19 oktober 2019 anders worden de kosten doorberekend.

Het seminar wordt gegeven in het Duits.

    

Infromatie Spagyriek